Extrák

 

 

Születésnap

A Kalózbarlangban nem csak a születésnapos, de az ajándékozók is aktív résztvevõi a kalandnak! Mi segítünk abban, hogy emlékezetessé tegyük ezt a fontos napot. Hívj fel minket a 06-70-226-42-36-os számon, vagy írj a kalozbarlang@gmail.com e-mail címre és megtudhatod, mire gondolunk! ;-)

 

Felejthetetlen eljegyzés!

Minden nõ álma, hogy egy egyedi eljegyzésben legyen része! Mi segítünk abban, hogy ezt az álmát megvalósítsd, és egy romantikus és izgalmas kalandra hívd õt! Éljétek át együtt a vadregényes utazást a tutajjal - ami a videóban is látható - hogy eljussatok a kincsesládához, amiben megtalálja majd a neki szánt eljegyzési gyûrût. Ez azonban elõkészítést igényel, amiben a Kalózbarlang legénysége a segítségedre lesz. Nézd ki a Nagy Nap dátumát és kérj árajánlatot (kalozbarlang@gmail.com). 

Lepd meg a párodat!

A Kalózbarlang kijutós játék közelebb hoz Titeket egymáshoz és új élménnyel gazdagítja kapcsolatotokat! Az extrém szabadulós kalandjátékban 60 percig egymásra vagytok utalva, ez idõ alatt erõsödik köztetek a bizalom és javul a problémamegoldó készség.

A pálya díszletvilágának köszönhetõen romantikus részei is vannak a játéknak. Hisz ki ne akarna a párjával tutajon átutazni egy barlangba, átszelve ezzel a vízesést!?

 

Csapatépítõ tréning

A Kalózbarlang remek lehetõséget kínál céges csapatépítõ tréning megtartására, ahol a munkatársak kipróbálják magukat egy új közösségfejlesztõ programban. Közös a cél, a játék fontos eleme az összetartás, a kommunikáció és együttesen kell megoldani a logikai és ügyességi feladatokat. Ez a csapatépítõ tréning nem csak egy órára szól! A játékban szerzett élmények tovább élnek a csapattagokban és a jövõbeni munkájukban is érezhetõ lesz a változás.

Nagy létszám esetén több, maximum 7 fõs csapatra bontva engedjük be a játékosokat.

Hivatalos foglalási idõn kívül is tudjuk fogadni a céges csapatokat! Ez esetben kérjük, jelezze felénk részvételi szándékát a kalozbarlang@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70-226-42-36-os telefonszámon.

 

7 fõ felett!

Egy küldetés sikeressége nagyobb létszám esetén elsõsorban a csapat összehangolt kommunikációján múlik. 7 fõ feletti létszámnál szinte elkerülhetetlen, hogy a játékosok egymás szavába vágjanak, ezért nem tudják kivenni részüket hatékonyan a feladatokból.

A Kalózbarlang fontosnak tartja, hogy kincsvadászai átéljék a szabadulós kalandjáték minden pillanatát, és kihívásokkal teli IGAZI ÉLMÉNYT kapjanak. Éppen ezért ha több mint 7 fõ szeretne játszani a Kalózbarlang kijutós játék beltéri kalandpályán, csoportokra bontva tudjátok telesíteni a küldetést. Válasszatok egymás utáni idõpontokat a Foglalás menüpontban vagy telefonon (06-70-226-42-36), és egymás után érkezve vegyetek részt a játékban.

Kalózbarlang 2013-2018 - Minden jog fenntartva!